Små fötter

Idag har vi hadd besøk av Vingas Farmor og hun har hjulpet oss med å gjøre avtrykk av hender og føtter til små bilder. Vinga blir bare større og større for hver dag (tenk at hun er to uker gammel allerede), og jeg ville gjøre et minne av disse herlige mini-føtterne før det ble for sent.

Gipspakken kommer fra Panduro og vi har fått den i gave hos fine Jenny og Ola når jeg var gravid. Så jeg har lengter etter å få gjøre disse avtrykkene i flere måneder nå.


Selvfølgelig ville mitt lille hjerte ha mat når jeg skulle ha i gipsblandingen, så var nødt til å slippe alt og amme henne midt i det hele. Skal bli spennede å se resultatet av det hele. 

 
Verdens fineste puss-vennlige føtter

Kommentarer
Postat av: Madde

Hej Familjen Stormvinge! =)Grattis ännu en gång till eran fina dotter! =)

Tänkte komma med ett tips på göra hand och fottryck. Gör trolldeg, baka ut den, gör tryck i den,gör en kant runt av papper,blanda och häll sedan på gips och ni får en "3D tavla".. (Låt stela och pilla sedan bort trolldegen så får ni en fin "3D-tavla". =) Går att måla sedan och lacka med hobbylack om man vill. Vill ni hänga upp den som är så klipp av en bit sugrör och fäst i tavlan som får vara kvar tills det torkat, lätt att fästa i snöre sedan. Annars är fint att köpa en snygg ram, tex. på Ikea och limma fast "gips tavlan" i.. Lätt, billigt och fint! Lycka till! ;)

2012-03-30 @ 23:23:37
Postat av: Lena

Hei Madde, Tusen takk for en super ide til hand og fotavtrykk! Det skal vi teste i närmeste framtid. :) Vil jo ha masse bilder av disse underbare små hendene og fötterne för hun blir stor.

2012-04-01 @ 16:33:55
URL: http://stormvinge.se/
Postat av: Madde

Varsågod Lena! =) Förstår att ni vill ta tillvara tiden och dessa små goooa fötter och händer dom har! För tiden går såååå FORT!!! Min son Albin är REDAN 7månader!! =S Man hinner inte med så passa på och NJUT!! ;) Om du/ni undrar nått om "3D-trycket" så är det bara fråga igen. Förklarade kanske lite konstigt? Det är också fint att måla deras händer/fötter och trycka sedan på papper! =) Fint att ha som tex.framsida i inbhudningskort till dop eller så. ;) Ha det bra! =) Mvh Madde...

2012-04-04 @ 12:45:27
Postat av: Madde

Ps.Glömde ju skriva att du har en jätte fin blogg!! :D Och NI är en sån FIN FAMILJ!! <3 =D

2012-04-04 @ 12:47:01
bloggping

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0